Om podcastkanalen VisVej

om-siri-drachmann-studievaert-podcast-visvej-dkJeg er Siri Drachmann, din studievært. Jeg har længe villet udgive en podcast, hvor jeg interviewer mennesker, der har noget meget dybsindigt på hjerte; en spændende profession, en livsfilosofi eller livsholdning, og som ser livet på en anden måde end den traditionelle. Ofte gemmer der sig en personlig krise som en del af transformationsfortællingen.
Må VisVej podcast episoderne være til ligeså stor inspiration for dig som de er for mig.

Podcastkanalen VisVej episoderne er bl.a. fortællinger baseret på personlige transformationshistorier og selvudvikling fortalt af gæster i studiet. De deler med os deres personlige indsigter og udsyn oftest erfaret på et personligt plan.
Med afsæt i citatet af den romerske filosof Cicero ”Det er menneskets opgave at blive menneske”, inviterer jeg dig til at tage del i at udforske hvad det vil sige at være menneske. Sammen tager vi ud på en rejse med fokus på bæredygtighed, psykologi, spiritualitet og teknologi.

Lyt til første episode for at få mere at vide om mig, Siri Drachmann – min baggrund. Du kan også lytte til interviews med gæster i studiet her.

Næste sæson
Efter en række udsendte episoder er første sæson afrundet. Det er en spændende personlig rejse jeg (studieværten) er på og jeg er nu i gang med at forberede næste sæson hvor LIVE events m.m. er på tegnebrættet. Du kan følge med ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Mere læsestof til VisVej episoder via podcastkanalens egen hjemmeside VisVej.dk

En Podcastkanal kan helt eller delvist fungerer som hjemmesidens blog og episoderne som blog indlæg.

Benytter du hjemmesiden visvej.dk får du mere materiale såsom links, litteraturhenvisninger, ekstra indhold, baggrundsstof, billeder og videoer og ikke mindst mulighed for at kontakte studieværten Siri Drachmann.

Hver episode på VisVej.dk har egne ”show notes” med værdifuld supplerende materiale i form af tekst og links, billeder. Du kan se epsiodeoversigten her.

Nederst på siden kan du se at du kan lytte til VisVej episoderne gennem din fortrukne podcast app som f.eks. på Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Buzzsprout, Soundcloud m.m.

siri-drachmann-studievaert-om-VisVej-podcast-500

Vil du være med til at inspirere andre?

Hjælp med at holde visvej.dk podcastkanalen levende og værdifuld med at dele med personer i dit netværk, du ved, der har brug for lidt ekstra motivation, inspiration i deres liv eller er interesseret i personlig udvikling.
Del på Facebook

Har du emner, som du vil høre mere om?

Eventuelle episode ideer eller nyttige forslag? Jeg hører gerne fra dig.  Gå til “Hej, jeg har et forslag” og skriv dit forslag.

Tak for du lytter med, på genhør.

Kærlig hilsen
siri-drachmann-signatur1

Vil du være med i vores Facebook gruppe? Så klik på billedet

Mere indhold til hver episode her på hjemmesiden

Følg med - tilmeld nyhedsbrevet

Fotos brugt til VisVej hjemmeside er taget af fotograf:
Camilla Hey
Drew Beamer
Chris Adamus
Silas Baisch

Her finder du VisVej podcastkanal

visvej-dk-apple-podcastApple Podcast

visvej-dk-spotifySpotify

visvej-dk-google-podcastGoogle Podcast

visvej-dk-stitcherStitcher

visvej-dk-iheart-radioiHeart Radio

visvej-dk-TuneIn-AlexaTuneIn

visvej-dk-buzzsproutBuzzsprout

visvej-dk-soundcloudSoundcloud